تبلیغات
مطالب اینترنتی - مطالب مهر 1396

آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان

سه شنبه 11 مهر 1396 10:07 ق.ظ   نویسنده : نویسنده      



آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان

درست کردن ساندویچ های خانگی برای دانش آموزان

اگر دانش آموز شما در شیفت ظهر به مدرسه می رود در ادامه میتوانید برترین غذاها رابه او بدهید در ادامه میتوانید تالاب را دنبال نمایید .

ناهار یکی از وعده های مهم برای بچه های مدرسه ای هست. اگر کودک شما هم بد غذا هست بشما توصیه می‌کنیم از ساندویچ های زیر همچون ناهار کودکان مدرسه ای بهرهگیری کنید.

ساندویچ کباب تابه ای با پنیر چدار

طبق روند یک کباب تابه ای نازک و بسیار کم چرب درست کنید. برای گرفتن روغن اضافی کباب تابه ای را روی دستمال روغن گیر بگذارید. درون نان لواش یک لایه کباب تابه ای، یک لایه پنیر چدار و چند پر کاهو بگذارید.

آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان

آموزش بهترین ساندویچ ها برای ناهار

طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای با پنیر چدار

ساندویچ کباب تابه ای بوقلمون با فلفل قرمز و سس مایونز

با گوشت بوقلمون یک کباب تابه ای درست کنید. درون کباب تابه ای تان اندکی فلفل قرمز بریزید. این کباب تابه ای را درون نان تست قرار داده و با اندکی سس مایونز و کاهو مزه دار کنید.

آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان

ساندویچ کباب تابه ای بوقلمون با فلفل قرمز و سس مایونز

ساندویچ تن ماهی

تن ماهی را 20 دقیقه درون آب بجوشانید. تن ماهی را درون یک سبد ریخته و بگذارید تا روغن آن دقیقا خارج شود. اندکی کاهو و خیارشور خرد کرده و با این تن ماهی آمیخته کنید. این آمیخته را درون نان های تست بریزید.

آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تخم مرغ با سس مایونز

تخم مرغ را آب پزکنید و بگذارید تا خنک شود. تخم مرغ ها را خرد کنید، خیارشور را هم خرد کرده و با سس مایونز آمیخته کنید. تخم مرغ های خرد شده را روی نان جو ریخته و از آمیخته سس مایونز و خیار شور روی تخم مرغها بریزید.

آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان

ساندویچ تخم مرغ با سس مایونز

ساندویچ پنیر و خیار و گوجه

این ساندویچ یکی از برترین و قدیمی ترین ساندویچ ها برای بچه های مدرسه ای هست. میتوانید برای داشتن تنوع به آن اندکی اسفناج هم افزون کنید.

آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان

بهترین ساندویچ ها برای ناهار دانش آموزان

ساندویچ پنیر و خیار و گوجه

ساندویچ ژامبون و بوداده و فلفل قرمز

با این‌که ژامبون و سوسیس جزو لیست غذا های ممنوعه برای کودکان میباشند ولی برای هر چند ماه یک‌بار و ایجاد تنوع اشکالی ندارد برای کودک تان ساندویچ ژامبون تنوری درست کنید.

آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان

ساندویچ ژامبون و بوداده و فلفل قرمز

پای مرغ و سیب زمینی

سینه مرغ را بگذارید تا کامل بپزد و خرد کنید. برای مزه دار شدن از اندکی پیاز، نمک، ادویه و پودر سیر بهرهگیری کنید. سیب زمینی را نگینی و اندکی سرخ کنید. درون تابه تان اندکی پیاز کنید و نمک و ادویه و رب تفت داده و سیب زمینی و مرغ های خرد شده را افزون کنید. این آمیخته را درون خمیر یوفکا ریخته ودرون فر قرار دهید تا دقیقا بپزد.

آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان

ساندویچ ها برای ناهار دانش آموزان

طرز تهیه ساندویچ پای مرغ و سیب زمینی



لینک منبع

مطلب آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :آموزش ساندویچ های سالم و خوشمزه مخصوص دانش آموزان
http://mofidestan.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b3%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%88%db%8c%da%86-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d9%84%d9%85-%d9%88-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87-%d9%85%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5-2/
آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

بکار بردن عرق های خوش عطر در غذا و نوشیدنی ها

چهارشنبه 5 مهر 1396 12:40 ب.ظ   نویسنده : نویسنده      



بکار بردن عرق های خوش عطر در غذا و نوشیدنی ها

بکار بردن عرق های خوش عطر در غذا و نوشیدنی ها

گلاب عرقی هست که در غذاها و نوشیدنی های گوناگون به کار می‌رود و جدا از خواص دارویی که دارد، باعث خوش طعم و عطر شدن می‌گردد. حقیقتا به کار بردن این عرق ها در آبِ خوردنی روزمره و ترکیبشان با خاکشیر و تخم شربتی و امثال انها، نوشیدنی های خوب بی مانندی می سازد که نوشیدنی های زیان آور گازدار به گردشان هم نمیرسند.

در فصولی به جز گلابگیری اگر پای به خاک کاشان و قمصر بگذارید، کارگاه های گلابگیری به کار استحصال عرق از انواع گل ها و ریاحینی میباشند که در خاک ایران می رویند. پیشینیان ما در جست و جوی درمان دردها به نتایجی حیرت انگیز در شناخت بدن آدمی و مزاج مریضی هایش رسیدند و طب ایرانی را پایه گذاشتند.

طبی که پایه اش بر شناخت اقسام مزاج های آدمی هست و خوردنی ها را به سرد و گرم و تر و خشک تقسیم میکند و پیشنهاد های دقیقی برای مصرف هر خوردنی دارد.عرق هایی که در کاشان و شیراز و چند شهر دیگر از گل ها و ریاحین گرفته می‌شود، هرکدام به کار درمان و تخفیف دردی به خصوص و ایجاد تعادل بین سردی و گرمی و تری و خشکی بدن می‌آیند.

بعضی هم مفیدند و هم عطری بهشتی دارند که در انواع اغذیه و اشربه کار گرفته می‌شوند. سرآمد آنها گرچه گلاب هست و بعد عرق بهار نارنج و نعنا و هل.گلاب بی مثل قمصر که عطرش را نمیتوان به چیزی تشبیه کرد، گویی تحفه ای هست که فرشتگان لمس و تبرکش فرموده اند.

می‌گویند شیشه ای گلاب در منزل، خود به تنهایی داروخانه ای هست که برای پاکسازی پوست و درمان سردرد و دل درد و سوءهاضمه به کار می‌آید. ترکیبش با خورش قیمه و حلوا و شیربرنج و شله زرد و هزار نوع شیرینی ایرانی معجزه میکند. اصلا خوراک ایرانی بدون گلاب گویی نشان ایرانی ندارد.

عرق های دیگر نیز هرکدام خواص خود را دارند و طبیبان ایرانی مومن به طب سنتی، انها را مثل دارو برای بیماران تجویز می‌کنند. در فصل گرما، ترکیب عرق های دیگر نیز هر کدام خواص خود را دارند و طبیبان ایرانی مومن به طب سنتی، آنها را مثل دارو برای بیماران تجویز میکنند. در فصل گرما، ترکیب عرق های سرد با آب،

عطش را می خواباند و مزاج را خنک میکند و جگر را حال می آورد و حظی بی انتها به نوشنده اش می‌دهد. حقیقتا به کار بردن این عرق ها در آب خوردنی روزمره و ترکیبشان با خاکشیر و تخم شربتی و امثال آنها، نوشیدنی های خوب بی مانندی می سازد که نوشیدنی های زیان آور گازدار کوکا و پپسی و زمزم و مثل انها به گردشان هم نمیرسند.

چند سال پیش کارخانه ای ابتکار به خرج داد و شربت هایی از همین عرق ها درست کرد و در شیشه به بازار عرضه کرد. کاری خوب و مبتکرانه بود، اما حیف که آنها را با زهر سودا آمیخته بودند! شربت بهارنارنج گازدار نوشیدنی بدمزه ای بود که نوشنده اش هوس آزمایش دوباره آن را نمیکرد.

نمی‌دانم ساخت این محصول هنوز ادامه دارد یا نه، اما بعید میدانم کارشان گرفته باشد. ای کاش نوشیدنی هایی می ساختند از شربت های ایرانی و تخم شربتی و خاکشیر و در شیشه هایی کوچک عرضه میکردند و خواصش را هم رویش مینوشتند. ترکیه در این اساس تولیدات موفقی داشته هست و به بازارهای دنیا هم صادرات دارد؛ اما شربت قند و تخم شربتی انها کجا و مثلا سکنجبین و خاکشیر ما کجا

در اکثر خانواده های قدیمی ایرانی بهره گیری از عرق های سنتی رواج دارد و برای عارضه های معمولی چون دل درد و دل پیچه و سردی و گرمی و سردرد، بزرگ تر خانواده میداند چه چیزی تجویز کند. غالبا هم درمان، کارگر میوفتد. بدن ایرانیان از هزاران سال پیش به این داروها خو کرده و با انها آشناست.

داروهایی که نه عوارض حادی دارند و نه در تهیه شان هزار ماده شیمیایی به کار می‌رود. اگر توجهی هم به طب سنتی شود و روشهای سودمندش به کار گرفته و داروهای مفیدش اکثر عرضه شوند.از خوردنی های گلابدار یکی فرنی هست؛ غذایی لذیذ و بی مثل که هم می‌شود آن را بعنوان وعده ای غذا خورد و هم می‌توان آن را به جای پس غذا یا همان دسر فرنگی ها میل کرد. برپا داشتنش ساده ساده هست

به گزارش پارس ناز دو، سه لیوان شیر سرد را با دو، سه قاشق سرپر غذاخوری آرد برنج و یکی، دو قاشق شکر با عسل و نیم استکان گلاب و یک عدد هل کوبیده خوب بیامیزید و بعد بر سر آتش گذارید و آرام به هم بزنید، شیر اندک اندک که به جوش می‌آید، خود را می‌گیرد و دست آخر حریره ای به دست می‌آید که سرد و گرمش هر دو فوق العاده و بی مثل هست.

فرنی راکه برپا کردید، چهره به چهره شجریان و لطفی را بیابید و درآمد نوایش را بشنوید که حضرت استاد میخوانند: «حسنت به اتفاق ملاحت دنیا گرفت/ آری به اتفاق دنیا می‌توان گرفت.»

بکار بردن عرق های خوش عطر در غذا و نوشیدنی ها



لینک منبع

مطلب بکار بردن عرق های خوش عطر در غذا و نوشیدنی ها در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :بکار بردن عرق های خوش عطر در غذا و نوشیدنی ها
http://mofidestan.ir/%d8%a8%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%b9%d8%b1%d9%82-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%ae%d9%88%d8%b4-%d8%b9%d8%b7%d8%b1-%d8%af%d8%b1-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d9%88-%d9%86%d9%88%d8%b4%db%8c%d8%af/
آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()

درباره وبلاگ


نویسندگان

  • نویسنده (29)